Wijnproeverijen

Bulwijn verzorgt proeverijen bij u thuis of op locatie. De ideale wijnproeverij voor de avontuurlijke wijndrinker die van bijzondere wijnsmaken houdt! Wij nodigen u uit voor een wijntocht naar Bulgarije, een wijnland dat meer dan drieduizend jaar bekend is met de traditie van wijnbouw. Wij zullen u en uw vrienden verrassenmet een prachtige selectie van de lekkerste Bulgaarse wijnen. Ervaar, beleef, proef het verschil. Proost!

Bij ons wordt een proeverij altijd een gezellig en geslaagd event, zeker met vrienden of familie thuis of met collega’s of relaties op kantoor.

Er worden wijnen geproefd van zowel typisch inheemse als traditionele, bekende druivenrassen. De wijnen kiezen wij natuurlijk samen. De bedoeling is zo goed mogelijk beeld te krijgen van de diversiteit en de smaakkwaliteiten van onze wijnen. Tijdens de proeverij wordt ook het moderne wijnmaken van Bulgarije besproken. Wij laten de deelnemers ook naar exclusieve filmpjes kijken over de meest moderne wijnhuizen van het land waar de wijnen eigenlijk vandaan komen. Tevens ontvangen de gasten uitgebreide informatie over de huidige staat van de wijnbouw en de Bulgaarse inheemse druivenrassen.

U kunt na afloop van de proeverij uw favoriete wijnen direct bestellen. Vanaf 6 flessen wordt uw bestelling gratis bezorgd in regio Haaglanden en vanaf 12 flessen in heel Nederland.

Lees meer >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>