Wat we doen

Wij verkopen kwaliteit.., echte, lekkere, gastronomische wijnen!

Onze wijnen worden gemaakt door wijnboeren met passie en eerbied voor de natuur. Boeren die elk hun eigen stijl vertegenwoordigen, de natuur respecteren en door micromanagement van de wijngaard het terroir volledig tot uitdrukking laten komen. Geen emotieloze, bijna zoete wijnen of met overdreven veel hout, maar avontuurlijke wijnen met een ziel, wijnen die de zintuigen prikkelen.

Kortom, spannende, authentieke, maar vooral ook verrassende wijnen.

Al sinds 2010 is Bulwijn actief met de handel van prachtige Bulgaarse wijnen. Onze klanten zijn particulieren, horeca en bedrijven. Op Bulwijn.nl vindt de avontuurlijke wijnliefhebber de meest complete selectie bulgaarse kwaliteitswijnen. Wij bezorgen in Nederland, Belgié, Duitsland, Luxemburg en de Verenigde Koningrijk. Bezorging in andere landen op afspraak.

 Voor particulieren:

Bulwijn.nl matcht uitstekend met particuliere wijnliefhebbers. Wij staan altijd open voor de wensen van onze klanten. Bulwijn heeft een score van 98% klant tevredenheid. Maar het kan dus beter. Wij zijn 7 dagen per week bezig om onze klanten optimaal te bedienen. Bulwijn heeft een 5-sterren kwalificatie van Wine-searcher voor haar dienstverlening en snelheid van opvolgen van aanvragen, emails en telefoontjes. Als grootste searchengine voor wijn wereldwijd, kent wine-searcher haar eigen klant tevredenheidsonderzoek. Alleen de beste bedrijven krijgen een 5-sterren rating.

Bij Bulwijn.nl kunt u veilig en betrouwbaar uw online aankopen doen. De webwinkel wordt regelmatig gescreend door het webwinkel keurmerk waardoor wij veilig winkelen via internet garanderen aan onze consumenten.

Door de wijnen rechtstreeks bij de wijnboeren in te kopen weet Bulwijn kwalitatief hoogstaande en bijzondere wijnen aan te bieden tegen een scherpe prijs. Bij onze wijnen is de kwaliteit in de meeste gevalen boven gemiddeld. Alle wijnen die we bieden worden voorgeproefd en goedgekeurd door vakbekwame wijnkenners. Kennis, kwaliteit en authenticiteit vormen dus de hoekstenen van ons bedrijf.

 Horeca:

Bulwijn is leverancier van wijn ook aan horeca. Tot onze klanten behoren zowel eetcafés als zaken met Michelin sterren. Door eigen import is ons wijnassortiment uniek en tevens uitsluitend geschikt voor de horeca. Voor restaurants bieden we een speciale selectie gastronomische wijnen aan met uitgesproken smaak en goede eigenschappen in combinatie met eten. Natuurlijk hebben deze wijnen een eigen verhaal, waarmee u de beleving van uw gasten kunt ondersteunen.

Indien u geinteresseerd bent in onze wijnen, dan komen we u graag ons even voorstellen en wat wijnen laten proeven. Wij geloven wel dat onze wijnen iets voor uw zaak kunnen betekenen.

Voor bedrijven:

Voor het leveren van wijnpakketten als relatiegeschenk of cadeau bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang vertrouwd met het leveren van grote hoeveelheden wijnpakketten. Tevens is het mogelijk uw wijnpakketten te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Wilt u iets bestellen buiten ons online aangeboden assortiment om, neem dan contact met ons op. Wij stellen dan in overleg met u uw wijnen en/of wijnpakket(en) op maat samen.

Met respect voor de wijnliefhebber,

Bulwijn

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>